Byggindustrins maskiner

Hela byggsektorn är beroende av entreprenadfirmornas maskinparker för att kunna utföra projekten som planerats. Oavsett om det ska rivas eller byggas kommer det att krävas maskineri som klarar av stora och tunga arbeten effektivt på ett sätt som människor inte klarar. Vi pratar mer om byggen använder entreprenadmaskiner i byggprojekten i landet. Läs mer nedan.

Förr och nu

För längesedan hade man inte tillgång till den typen av maskineri som finns idag. Istället fick man förlita sig på häst, handstyrka och mekaniska lösningar. Faktum är att många av de mekaniska konstruktionerna fungerande bättre än man kan tro, trots att de var byggda av endast trä, järn och hamparep. Men givetvis tog arbetet mycket längre tid och risken för olyckor var ständigt överhängande. Idag har vi maskiner som är speciellt utformade för sin uppgift och kan göra den effektivt och tryggt utan att någon riskerar livet.

Hyr maskiner

Om du behöver entreprenadmaskiner i Stockholm kan du med fördel Kontakta SEMAB AB. De har en stor maskinpark med moderna och miljögodkända maskiner i olika storlek. De klarar allt från rivning, pålning och bygge. I deras maskinpark har de uthyrning av maskin utrustning och erfarna förare. De kan hantera arbeten i alla storlekar om omfattning. Kontakta dem med din förfrågan redan idag.

Miljögodkänt

I SEMABs maskinpark park finns enbart maskiner godkända enligt EU-direktivens hårda krav. Det är viktigt att entreprenadmaskiner följer kraven för att göra minsta möjliga miljöpåverkan under arbetet som annars kan göra stora naturskador om de inte hålls uppdaterade.Entreprenadmaskiner