Fantasins favoritscen

En högst romantiserad bild i många filmer är en rostig bil eller flygplan som övergetts i djungeln för så länge sedan att växtligheten börjat frodas i sätena, lianer omringar skalet och helhetsintrycket är att fordonet hör hemma på platsen lika mycket som aporna som gjort den till sitt hem. Du kan nästan känna luftens värme och fukt när kamerabilden zoomar in på de exotiska orkidéerna som klamrar sig fast vid ratten, och det ser vackert och spännande ut. Här kan man vänta sig något kul.

I verkligheten hör fordonet inte alls hemma i djungeln – det bara står där och förorenar naturen. Metallskrot ska smältas ner och återvinnas – det är det enda hälsosamma alternativet för en bil som är bortom all reparation. Du som ska skrota bilen kan dock tjäna på hela processen – du får betalt för att ta hand om ditt hem. Bra, eller hur?

Uppfyll ditt ansvar gentemot naturenMalmö Metallteknink

Jorden är det enda hem vi har, och det är vår plikt att ta hand om den. Ett sätt att göra detta är återvinningsprocessen – genom vilken man tar hand om de resurser man har, och samtidigt undviker förorening. När bilen slutar fungera och man ska skrota den kan det vara jobbigt att bestämma hur man ska gå tillväga – och det är då Malmö Metallteknik kommer till din undsättning.

Skrota, smält ner, återvinn!

Besök oss på Malmö Metallteknik för att få hjälp när det blir dags att ta hand om olika sorters metall i Malmö – till exempel när du ska skrota bilen. Du kommer att få uppleva följande:

  • Du kommer att bli bjuden på en kopp kaffe medan du sätter dig i soffan och berättar för personalen om dina behov.
  • De föremål du tänkt skrota och återvinna vägs.
  • Priset på metallen räknas ut enligt dagsfärska uppgifter om råvarupris direkt från metallbörsen.

Och så var det klappat och klart! Du går därifrån med pengar på kontot och med ett rent samvete – ty din bil kommer inte att stå i någon djungel och rosta sönder. Nej, den kommer att smältas ner och återvinnas som andra praktiska metallföremål – till glädje för dig och nytta åt dina medmänniskor.

Posted in:
Articles by
Published: