Trygga åtgärder

De flesta olyckor händer i hemmet, säger man. Vilket även statistiken verkar peka på. För att du ska minimera risken för att olyckor sker i onödan finns det flera olika åtgärder som du kan installera för att få ett tryggare och säkrare hem. Oavsett om det gäller brandfara, eller om det gäller objudna besökare kan vi tipsa dig om praktiska saker som du kan behöva i ditt hem. Läs mer om våra tips nedan.

Brandvarnare

I varje hem bör det finnas minst en brandvarnare. De räddar otaliga liv varje år genom att väcka och varna om det utbrutit brand i bostaden, speciellt när man ligger och sover och kanske inte märker när rummen börjar rökfyllas. Faktum är att de flesta brandrelaterade dödsolyckor är på grund av koldixoidkvävning och inte direkt brand. Så, installera brandvarnare idag om du inte har en.

Säkerhetsdörrar

För att undvika objudna gäster och oväntat besök är säkerhetsdörrar det bästa sättet att skydda sig. Med en rigid stålkarm kan man inte längre bryta upp dörren med en enkel kofot. Du kan inte heller bryta upp dörren genom låsfunktion då dörren hakar fast i stålkarmen utan rätt dörrnyckel. Om du söker säkerhetsdörr i Stockholm kan du med fördel kontakta Team Guardab. De sköter hela arbetet med leverans och installation till din nya säkerhetsdörr så att du kan åka till arbetet, eller på semester utan att oroa dig för att någon ska lyckas ta sig in i din bostad utan dina nycklar.Malmö Metallteknink