Imponerande Catering

Har du fått oväntat besök av någon? Det finns få saker som stressar upp oss så mycket och så snabbt som när vi vill imponera på någon med god mat serverad i ett fint boende och märker att det är varken ordnat eller städat, och det finns inte så mycket som en macka i kylen. Det var kanske så att du glömde bort att dina vänner skulle komma över, eller också bestämde de sig för att komma utan att säga till i förväg. Och det är inte att du tycker illa om dem – det kanske till och med dina släktingar som tittat in – det är bara det att du vill ju alltid bjuda på ditt bästa! Det är helt naturligt att vilja att gästerna ska trivas, och därför spenderar vi vanligtvis flera timmar med att planera och tillaga en ”enkel” middag. Men nu sitter du i klistret – vad kan du göra åt saken?

Chilla bara – lösningen är enkel!Catering hos Chillap

Imponera på dina gäster med fantastisk mat av Chillap – du behöver endast slå en signal och beställa det du vill ha. Chilla & P erbjuder bland annat smaskiga festbufféer som är färdiga att serveras direkt efter leverans. Har dina oväntade gäster ringt ett par minuter i förväg för att berätta att de är på väg kan du ju även passa på den lilla tid du har kvar för att ställa i ordning eventuella röror hemma eller kanske köra dammsugaren helt snabbt över de synliga delarna av golvet. Maten kommer ju att anlända själv!

Bara ett telefonsamtal bort

Du som bor i Malmö har tillgång till smarrig mat färdig för servering. Vare sig det handlar om en stor fest eller en liten familjemiddag, är maten bara ett telefonsamtal borta. Du berättar vad det är som du behöver, och inväntar helt enkelt maten. Några exempel på Chilla & P:s meny är:

  • Svensk buffé
  • Sydeuropeisk buffé
  • Chilla-klassikern
  • Trerättersmenyer
  • Hemleverans av både frukost och dessert

Tveka inte med att ringa: Chilla & P är riktiga cateringexperter som brinner för mat och vill förse dig med det allra bästa. Det blir en lyckad fest för dig – och ett gott rykte för dem.